Nová posila

Pomaly sa nám rozbieha nový rok a s ním aj rozbiehame šástradánu po novom. Tento rok sa zameriame viac na obce a dediny v rôznych krajoch Slovenskej republiky. Bude sa tomu vlastne venovať naša nová posila Mahasankaršan Prabhu, ktorý je už dlhé roky pujari a chrámový manažér na Novej Ekačakre. Som veľmi rád, že budem môcť spolupracovať s oddaným, ktorý má dlhoročné skúsenosti a veľa realizácií a okrem toho je to aj môj dobrý priateľ.
Nakoľko sme sa posledné 4 roky venovali viac mestám a školám a ktoré sú už dá sa povedať viac-menej zásobené našimi knihami od Šríla Prabhupádu, tak sa chceme práve z tohto dôvodu presunúť na dedinky, kde takisto čakajú nejaké živé bytosti na svoj prvý kontakt s Krišnom. Samozrejme budeme pokračovať v umiestňovaní kníh aj do škôl a knižníc.
Teraz sme sa vybrali na miesto kde sme už raz boli, ale pamätal som si, že naposledy sme sa tu stretli s veľmi príjemným pánom dekanom a chceli sme mu dať tentokrát iné knihy. Umiestnili sme knihy opäť do Prešovskej univerzity.
Verím že aj tentokrát to bola úspešná misia. Ďakujem všetkým tým, ktorí neustále a nezištne podporujú tento dôležitý projekt.