Sankírtanová horúčka

Naša sankírtanová “horúčka” pokračuje a to konkrétne v Bratislave. Navštívili sme jedno obchodné centrum, kde prebiehal sankírtan a oslovili sme v ňom jednu útulnú predajňu s Bio produktami. Bio produkty majú ku Krišna vedomej filozofii dosť blízko a tak som sa povyprával s majiteľom predajne, ktorý bol celkom otvorený nášmu nápadu, nechať im v predajni naše knihy. Po pár minútovom telefonáte s pánom majiteľom, kde som mu prezentoval naše knihy o meditácii, karme, jóge atď., sme darovali do predajne naše knihy, urobili pár záberov s pani predavačkou a knihy Šríla Prabhupádu si opäť nájdu svoj ďalší osud v jednom Bratislavskom obchodnom centre.
Každý, kto sa akokoľvek zapojí do tejto transcendentálnej misie, je okamžite zbavovaný reakcií za hriešne činnosti a teší tak svojho duchovného učiteľa a Šrí Krišnu, ktorý môže požehnať každej živej bytosti takým spôsobom, že to môže znamenať aj jednosmerný lístok do duchovného sveta. Záleží len na nás.
Veľmi pekne ďakujem všetkým prispievateľom, ktorí sa zapájajú do tejto misie priamo alebo pomocou darov a finančných príspevkov.
Padám pri vaších nohách a kladiem si váš prach na svoju hlavu.