Ajurvédska klinika

Šástradána dnes našla svoj cieľ v ajurvédskej klinike a to nie hociakej. Náš dlhoročný praktizujúci oddaný Tribhanga prabhu má veľmi príjemne a čo sa týka do originality podľa ajurvédskych prvkov, veľmi príťažlivo zariadenú ordináciu v centre mesta, hneď pri našej reštaurácii Góvinda.
Tribhanga prabhu mi pokorne ponúkol, aby som využil tú možnosť, keď teraz kážeme na juhu Slovenska a prišiel do jeho ordinácie za účelom liečenia. Veľmi pomohol môjmu telu a teraz sa cítim oveľa lepšie a dúfam, že tu budem kázať až do ďalšej satya-yugy. Každému to vrelo doporučujem.
Takže po liečebnej procedúre sme tam samozrejme umiestnili aj naše knihy, ktoré si prabhu veľmi rád prevzal.
Pri tejto príležitosti by som chcel za seba poďakovať aj jednej veľmi peknej oddanej, ktorá oddaným už veľmi veľa pomohla a hlavne mne a to mataji Kalavati Shakti dd. Stretli sme sa tam spolu a povyprávali o ďalšej možnosti umiestnenia nášho šástradánoveho stojanu s malými knihami do butiku s indickým tovarom, ktorý má tiež umiestnený v okolí areálu našej Góvindy. Je to veľmi pokorná a empatická oddaná s neuveriteľnými schopnosťami…
Takže naša misia pokračovala dnes skrze naších liečiteľov, ktorí jej dodávajú istý punc dôležitosti a ja sa teším s vami všetkými, ktorí sa zapájate na ďalšie krásne Krišna vedomé zážitky.